Та въпроса ми е следния,какви са ви забележките(плюсобе и минуси),возия и тенподобни,ако има колеги сас 17'ки на 156 sw,ще сам им благодарен ако споделят вижданията си,смятам да се качвам на 17'ки,обаче не мога да се реша? Благодаря предварително на всички.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко инфо 17'ки на 156 sw
Collapse
X
-
17"
Приятел, ще те посъветвам да си стоиш на 15" или поне 16" както се принудих аз да слезна... Пътищата в СФ са основният ми мотив, товарят предницата и се чупят каретта(200лв ме удрусаха тия педали в ИТАЛСЕРВИЗ да ми рециклират предно дясно, а гаранция-Франция)
имай предвид междуболтовите разтояния 5/98 за 156-ци.
иначе със 17" е звяр ама ако си обичаш колата по-добре заложи на сигурността (икономичността
-
Не го праввя нарочно? Не ми конвертира заглавието,при съобщенията няма проблем,благодаря все пак че си ме поправил и също така благодаря за мненията на колегите.3 срещу 1,ще се кача 17'те пак к'во то стане.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Ако караш по хубави пътища или искаш колата да ти изглежда добре вземи си 17". Използвам случая да си пробутам стоката http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17176
Comment
-
Благодарско колега,обаче сам си намерил едни с 5 кръга-оригинални на алфа,най вероятно скоро ще се похваля,придружено сас снимки разбира се.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
Comment
-
И така след дълго обикаляне по гумаджии,съм си се спрял на два модела гуми KUMHO и версиите,TOYO и версиите съответно с размери 225 45 17,цената им е подчти еднаква,та коя бихте предпочели и защо?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
Comment
-
Благодатря на всички колеги,вече сам обут с KUMHO KU 15 и за сега сам доста доволен от поведението им на пътя.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
Comment
-
А от возията на 17ките доволен ли си? Кажи малко повече инфо...Тропат ли ти пластмасите от интериора, по павета какво е чувството, че и аз искам да мина от 15ки на 17киЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
В момента не ми тропат,окачването или там пружините са по къси от обичайното така,че и преди си беше твърдичко,сега усещам всяка промяна на пътната настилка било то процепи и прочеи но общо взето сам доволен,устойчивоста се увеличи на завоите,също така се увеличи и разхода обаче си заслужава.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
Comment
Comment